StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Op zaterdag 25 en maandag 27 januari 2020 is in het Trefpunt een tweede informatiemarkt gepland om alle inwoners in het algemeen te informeren over de actuele situatie van het project "Stad van het (aard)gas af". Dit navolging op de informatiemarkt van oktober 2019.

U kunt gewoon binnenlopen wanneer u dat wilt. Op zaterdag 25 januari 2020 is de markt van 10.00-16.00 uur en op maandag 27 januari 2020 is de markt van 18.00-21.30 uur. De informatiemarkt is zo opgezet dat u zelf rond kunt lopen en vragen stellen als u dat wilt.

We hebben informatie over:

  • alternatieven voor aardgas zoals waterstof
  • uitgangspunten bij een waterstofoverstap: wat betekent dit voor u en uw huis?
  • verduurzamen van woningen

Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen. Daarnaast willen wij zo goed mogelijk alle aanwezige bewoners persoonlijk te woord staan, zodat een ieder in haar of zijn woonsituatie op weg geholpen kan worden.

Indien het heel druk is of u veel vragen heeft, zullen wij u vragen om ter plaatse met ons een afspraak aan huis te maken. Tijdens deze afspraak kunnen we vragen beantwoorden of een energiescan uitvoeren. Bij een energiescan kijken we naar bespaartips in uw woning.

Het is van groot belang dat u hierbij aanwezig kan zijn. Juist als u zelf nog weinig of geen interesse heeft, bent u van harte welkom. Uw reacties en meningen willen wij graag horen.

Vragen?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 21 515 646