StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Stadtenaren komen en ze gaan, het is dan extra leuk om eens te kijken naar een ex-toekomstige Stadtenaar. Snapt u, snap jij het nog? Goed we leggen het uit.

Door Pieter Prins

Stadtenaren komen en ze gaan, het is dan extra leuk om eens te kijken naar een ex-toekomstige Stadtenaar. Snapt u, snap jij het nog? Goed we leggen het uit. Op Dijkhof 1, het huis van kunstschilder Jan Roedoe werd ooit Kees Saarloos geboren als zoon van Stoffel en Jannie Saarloos. Ed die in de Nieuwstraat woont is een broer van Kees.

Volgt u het nog? Mooi! We gaan verder. Kees is vanwege zijn werk voor drie jaar uitgezonden naar de Chinese stad Sjanghai, hier woont hij met zijn vriendin Jarite Latina, na eerder enkele jaren in Rotterdam te hebben gewoond. Op zondag 15 oktober 2006 was het geweldig feest toen om 11:30u Nederlandse tijd (het is in China dan 17:30u) zoon Tomasz Floor werd geboren.

Een trotse oom Ed wil zijn mede-Stadtenaren niet van dit heugelijke nieuws verstoken laten en stuurde ons een prachtige foto van deze wellicht toekomstige Stadtenaar. Kees en Jarite denken er namelijk aan bij terugkeer naar Nederland in een landelijke streek te gaan wonen, misschien wel in Kees’ geboortedorp.

Tomasz Floor Saarloos