StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Na enkele jaren in Sommelsdijk gewoond te hebben is Theo Roeland op Stad teruggekeerd en wel als getrouwd man.

Theo Roeland werd in de Oranjelaan op nr. 19 geboren en woonde daar bij zijn ouders tot hij enkele jaren geleden zelfstandig wilde gaan wonen.

Omdat er op het dorp toen geen mogelijkheid was vertrok hij naar Sommelsdijk maar bleef op de woninglijst staan. Toen hij verkering kreeg met Heidi Mannaerts uit Belgie en het serieus werd ging hij weer bij de woningbouw langs en kreeg het huis W.V. van Wittenhorststraat 16 toegewezen.

Op 27 december 2005 zijn ze getrouwd en eind september van dit jaar wordt het eerste kleinkind van Henk en Katie verwacht. Theo werkt in Rotterdam als boekhoudkundig medewerker bij Cleve en zonen, een firma die gespecialiseerd is in containervervoer. Zijn eerste ontmoeting met Heidi was voor het winkeltje 't Worteltje in Wortel in Belgie. Als hobby heeft hij net als zijn vader rommelmarkten bezoeken maar ook er aan deelnemen, vooral met oude LP's.

Heidi werkte tot haar huwelijk in de kinderopvang en hoopt na de bevalling hier gastouder te worden voor kinderen van werkende ouders uit de buurt. Ze leest veel, houdt van puzzelen, borduren en knutselen. Ze verheugen zich op de Stadse dag. Hun telefoon is 842192 en e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..