Al 6 jaar woont Anniek met haar man op Stad. Zij hebben samen 2 kinderen, dochter Bo van 5 en zoon Jack van 2.

Anniek van Zadeloff aan tafel

Anniek is geboren en getogen in Dreischor op Schouwen-Duiveland en deed de MBO-opleiding Multi-mediaontwikkelingen in Vlissingen. Ook is ze afgestudeerd HBO Photoshop specialist.

Haar werkervaring heeft ze opgedaan in ongeveer 20 jaar horeca. Ze heeft twee restaurants gerund bij Port Zélande, waar ze haar man heeft leren kennen die er de supermarkt leidt. Nog bij andere restaurants gewerkt en vele evenementen gemanaged, waaronder ook bruiloften.
Ook heeft ze 5 jaar als interieuradviseuse bij woonboulevard Poortvliet gewerkt.

Natuurfotografie is lang haar grote hobby geweest, maar op een gegeven moment wilde ze toch meer en vond ze het tijd om van haar hobby haar werk te maken.
Zo begon ze onlangs haar eigen bedrijf als fotograaf. En dan niet meer alleen natuurfotografie, maar ook van kinderen, gezinsfotografie, zwangerschapsfotografie en zakelijke fotografie, maar dan net even anders dan andere fotografen met o.a. de grote liefde voor portretten en fine-art. Er is ook samenwerking met andere bedrijven op Stad en ze verleent haar medewerking aan de jaarlijkse modeshow van Goed voor Goed. Ook zal ze dit jaar te vinden zijn bij DUIK in Stad als evenement-fotograaf en op het festivalterrein op zaterdag om mooie portretjes te maken.

In april opent ze ook haar eigen studio op het Ondernemerseiland Middelharnis, waar ze kan werken met licht en ruimte. Het is net een snoepwinkeltje. Er is een verkleedhoek met mooie jurken (ook voor kinderen) en sieraden. Alles (gratis) te gebruiken voor foto’s in en buiten de studio. Want een fotosessie in de natuur is ook nog steeds een optie. Anniek weet genoeg mooie plekken in de buurt om mooie plaatjes te schieten, maar als je een eigen idee voor een geschikte plek hebt, is dat ook mogelijk.
Een nieuwe optie is je kinderen op te geven voor een cake-smash-fotosessie. Kinderen kunnen zich dan uitleven met cake, zodat er de mooiste actie-foto’s gemaakt kunnen worden. Hiervoor zijn er mooie kleertjes beschikbaar, dan hoeven de ouders zelf niet te wassen, dat doet Anniek dan. Maar natuurlijk mag dit ook in eigen kleding. Een schoon setje meenemen is dan wel een vereiste. Ook een sessie in een kinderbadje kan een leuk effect geven op de foto. Dit alles ook weer in een eigen origineel ‘Anniek’ jasje!

Anniek werkt samen met een visagist/hairstylist, die je voor de foto nog mooier maakt zodat je vol zelfvertrouwen kan poseren. Want dan vindt ze erg belangrijk. Je moet je wel op je gemak voelen om relaxed op de foto te staan.

Anniek heeft nog veel meer leuke ideeën, maar dat zal in de toekomst op haar website te lezen zijn. Daar wil ze nu nog niks over verklappen.

Ik zou zeggen, neem een kijkje op haar website www.anniekvanzadelhoff.nl en maak een afspraak. Want hoe leuk is het bijvoorbeeld om over 15 jaar terug te kijken naar de foto’s van je kinderen, toen ze nog klein waren!

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD