Deze week gaan we weer een nieuw iemand voorstellen! Deze week ben ik het zelf.

Maikel Grootenboer

Wie ben ik?
Mijn naam is Maikel Grootenboer. Samen met Martien de witte onderhoud ik onze Facebookpagina. Dat is dus onder andere één van de taken die ik uitvoer binnen de brandweer. Ik ben opgeleid tot manschap binnen onze blusgroep. Dit doe ik nu ondertussen al 5 jaar. Ook behoor ik tot het bestuur van de brandweer en organiseer ik af en toe een uitje.

Waarom zit ik bij de brandweer?
Ik zit erbij omdat ik graag af en toe het risico wil nemen om andere mensen te helpen. Waarbij de normale burger voor wegloopt (brand bijvoorbeeld) geeft mij het de kick/ uitdaging om er juist naar toe te gaan. Ik had het brandweervak al deels meegemaakt vanuit de marine. Toen ik daar uiteindelijk ben gestopt, ben ik benaderd door één van de leden van de blusgroep of dit niet iets voor mij zou zijn. Hier heb ik enige tijd over getwijfeld, maar aan die twijfel kwam een eind en heb ik de knoop doorgehakt. Na twee jaar opleiding mocht ik me tussen de blusgroep mengen. Sindsdien behoor ik tot de enthousiaste en gezellige blusgroep. Met en voor elkaar komen wij een heel eind. En dat voor zo’n klein dorpje.

Zelf ben ik opgegroeid in Stad aan 't Haringvliet, en daar woon ik nog steeds, in de nieuwbouw. Overdag ben ik bezig met mijn eigen bedrijfje op het eiland. En probeer ik zoveel mogelijk inzetbaar te blijven voor de brandweer.

Uiteraard zoeken we nog leuke en enthousiaste collega’s. Dus wil je een keer kennismaken bij onze blusgroep of een avondje mee oefenen twijfel dan niet en kom gerust eens langs op de koffie!

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD