Het is alweer even geleden dat we iemand uit de groep op facebook hebben geplaatst. Daarom proberen wij dit weer op te pakken. Deze week stellen wij aan u voor: Jerry van Bergen.

Jerry van Bergen

Ik zal me even voorstellen, ik ben Jerry van Bergen, geboren en getogen in “Stad” en voor velen bekend als de fysiotherapeut. Het basisonderwijs gevolgd op de Molenvliet, vervolgens de Havo op het RGO doorlopen en in 2006 afgestudeerd als fysiotherapeut. Na een aantal jaren in loondienst te hebben gewerkt in 2015 de beslissing genomen om een praktijk te starten en op 5 december 2015 werd Fysiomedic.nl een feit.

Eind 2021 heb ik aangegeven me in te willen zetten als brandweervrijwilliger in het dorp waar ik woon en werk. Vervolgens er voor gekozen om in februari te starten met de beroepsopleiding Manschap. Na een intensieve periode van studie, hittetrainingen en stagedagen heb ik in juli de opleiding tot Manschap succesvol afgerond en terecht gekomen in een gezellig en vakkundig team met de brandweercollega’s van post Stad aan 't Haringvliet. Het niet weten wanneer en waar de melding valt, houdt je scherp en zo geeft iedere uitruk weer nieuwe inzichten.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD