StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Wij zijn Koos en Marleen van Rijn en zijn sinds 2019 inwoners van dit mooie dorp. Omdat wij al een tijd met een plan voor een B&B rondliepen zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte locatie. Die locatie vonden wij in Stad aan ’t Haringvliet.

Voorstraat 25

In oktober 2018 hebben wij de voormalige burgemeesterswoning in de Voorstraat gekocht van de fam. Huizer om daar een B&B te beginnen. Om die B&B te realiseren was een grondige verbouwing nodig en vol enthousiasme zijn we begonnen. Na bijna anderhalf jaar verbouwen brak de Corona pandemie uit.

In de tussentijd zijn wij aardig ingeburgerd en hebben ervaren dat wij in een mooi dorp met fijne mensen wonen. Tijdens kunstKijk in augustus hebben wij onze eerste gasten mogen ontvangen. Per 1 september zijn wij formeel open en is onze website https://logerenbijdeburgemeester.nl in de lucht. De eerste boekingen komen inmiddels druppelsgewijs binnen.

We hebben er zin in en zijn er klaar voor.

Het logeren is niet alleen voor toeristen. Wij bieden ook graag een logeerplek voor vrienden en familie van dorpsgenoten. Dat doen wij tegen een sterk gereduceerd tarief. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Tel. 0187 76 90 49

Hartelijke groet,

Koos en Marleen van Rijn
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 2747 6828
0187 769 049