StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

120 zelfportretten van de Stadse jeugd uit 2005 hingen de maand mei 2021 in het Trefpunt met het verzoek om iets over de afgelopen 16 jaar over jezelf te vertellen. Hierbij de reactie van de kinderen van Pieter en Marijke van Rumpt-van den Boogert. Hoeveel anderen zullen volgen?

Zelfportret Jard van Rumpt

Jard van Rumpt was hier 3 jaar oud en is nu 20 jaar oud. Studeert Logistics Management (Logistiek & Economie) in Rotterdam aan de Hogeschool Rotterdam en woont nog bij zijn ouders, op Stad. Naast de studie is Jard regelmatig actief in de Albert Heijn, waar hij als groenteboer en/of bakker aan de slag gaat. In zijn vrije tijd is Jard te vinden op de tennisbaan of bij zijn oldtimer BMW, waar altijd wel iets aan te poetsen valt. Hij moet nog één jaar studeren en gaat daarna nog één jaar naar de universiteit, óf aan de slag in het Logistieke werkveld. In de toekomst hoopt Jard op Stad te kunnen blijven wonen, maar dat hangt ook een beetje van de beschikbaar- en betaalbaarheid van de huizen af.
Zelfportret Ilse van Rumpt

Ilse van Rumpt was hier 7 jaar oud en is nu 23 jaar oud. Ze heeft de opleiding Pedicure en Allround Schoonheidsspecialiste gevolgd in Rotterdam en ze heeft haar droom kunnen verwezenlijken door een eigen bedrijf op te starten. Zij heeft nu namelijk haar eigen pedicure- en schoonheidssalon in dit prachtige dorp, genaamd Pure by Ilse. Zeker de moeite waard om eens langs te gaan! Ze woont voor nu nog thuis bij haar ouders in Stad aan ‘t Haringvliet, maar is op zoek naar een huurhuisje in Middelharnis/Sommelsdijk. Later wil ze misschien wel weer terugkomen als er een leuk huisje beschikbaar komt!
Zelfportret Anne van Rumpt

Anne van Rumpt was hier 9 jaar oud en is nu 26. Ze heeft in Rotterdam de Pabo gedaan en staat nu parttime voor de klas in Oude-Tonge, groep 7! Daarnaast heeft ze van haar hobby haar werk kunnen maken. De rest van de week werkt ze namelijk aan haar eigen bedrijf in grafisch ontwerp en handgemaakte producten: anneschildert. Trouw-, verhuis- en geboortekaarten, logo's etc. Ze vertrok een aantal jaar geleden met haar vriend Paul Looij (ook een Stadtenaer) naar Sommelsdijk. Maar toen de nieuwbouw werd geïntroduceerd, werd het toch heel aantrekkelijk om 'terug' te komen. En daar wonen ze nu met heel veel plezier!

Anne, Jard en Ilse van Rumpt