StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Hoi! Leuk dat ik mezelf mag voorstellen en mag schrijven over wat me bezighoudt. Ik ben Marieke Schoenmaeckers en woon nu 5 jaar in Stad. Ben zelfs al een keer verhuisd in Stad zelf (van de ene kant van het dorp naar de andere 😉).

Samen met mijn twee dochters wonen we hier met veel plezier. De natuur om ons heen, het strandje, het dorpse gevoel, de fijne school... we voelen ons hier gelukkig!

Ik werk (zoals velen van jullie) veel thuis. Ik heb namelijk de website www.gezondzondergedoe.nl overgenomen, omdat ik geloof in een gezond leven, maar dan moet het wel passen in de drukte van de dag. Want als een gezond leven te veel gedoe wordt, houd je het niet vol en wordt het nooit een vast onderdeel van je leven. En dat is zonde natuurlijk. Daarom geloof ik in stap voor stap meer met je gezondheid bezig zijn. Vele kleine stapjes maken het grote verschil! Als één stap normaal voelt (voeding, sporten/bewegen, rust opzoeken) dan ga je door naar de volgende stap en zo wordt je leven gezonder zonder dat je er écht veel moeite voor doet.

Ik schrijf veel voor mijn website (FB-berichten, blogs, nieuwsbrieven), maar ook online producten, zoals receptenboeken, online workshops en challenges. Daarnaast verkoop ik ook gezonde producten waar ik in geloof en die bij een Gezond leven zonder Gedoe passen. Zoals de mooie producten van Optidee. Ken je ze al? Speciaal gemaakt voor mensen die ’s nachts last hebben van koude voeten, allergisch zijn, een gevoelige huid hebben, of veel woelen in bed. De unieke vezel van het Optidee beddengoed helpt jou hiervan af. Maar iedereen kan genieten van Optidee, want het slaapt ook gewoon heerlijk. Of je nou houdt van pluche zacht of fluweel, Optidee heeft het allemaal.

Maar ook als je gezond wilt schoonmaken zonder gedoe heeft Optidee hele mooie producten. Zodat je geen schoonmaakmiddelen meer hoeft te gebruiken en met veel minder kracht het helemaal schoon krijgt (ramen, badkamer, auto, vloeren,…).

Ben je nieuwsgierig? Bel me of stuur me een berichtje. Je ontvangt dan de catalogus en daarna kun je als je wilt het 1 week lang gratis uitproberen. Zonder aankoopverplichtingen! Hopelijk tot ziens in Stad.

Groetjes,
Marieke Schoenmaeckers
06-17675303

Banner Gezond Zonder gedoe


Optidee droomaanbiedingen van Gezond Zonder gedoe