StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Toen wij in 2017 in Stad aan ‘t Haringvliet kwamen wonen lagen de plannen voor de tuin al klaar. Het was mijn droom om op deze plek een natuurtuin met boomgaard en kruidentuin te creëren.

Met hulp van de werkgroep Landschapsbeheer, familie, onze buren en vrienden heb ik de basis van de tuin kunnen aanleggen. Na drie jaar keihard werken is de tuin nagenoeg klaar. Mijn inspiratie vind ik in het voedselbos, permacultuur, kringlooptuinen en kloostertuinen. Dit alles is samengebracht in de Kruidenstee.

Ik ben heel blij u te kunnen verwelkomen in de pluktuin voor verse kruiden en eetbare bloemen. De pluktuin is open in de maanden april tot en met september. Op donderdagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur en vrijdagmorgen van 9:00 tot 13:00 uur. Zondags is de tuin gesloten. Naast de vaste openingstijden is de pluktuin geopend als de Stadse vlag uithangt.
Het is op afspraak mogelijk om de gehele tuin te bezichtigen, incl. een rondleiding. Daarna kunt u een lekker kopje verse kruidenthee drinken van uw zelf geplukte kruiden met iets lekkers er bij.

U bent van harte welkom.

Lisette Slingerland
Vrouwtjesweg 78
3243 AW Stad aan ’t Haringvliet

www.dekruidenstee.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 17 05 60 73

De Kruidenstee