StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Jan en Monica zijn met hun zoon Gene (17), dochter Peggy (14) en zoon Alvin (9) op Achterdijk 29 komen wonen in het oude huis van Mel Dale. De familie Ossenblok woont in het oude huis van Mel Dale

Jan en Monica zijn met hun zoon Gene (17), dochter Peggy (14) en zoon Alvin (9) op Achterdijk 29 komen wonen in het oude huis van Mel Dale.

De verbouwing schiet al aardig op en is zeer ingrijpend. Zo is de donkere treinenzolder boven de oude winkel waar Mel vroeger een grote treinenbaan met prachtig landschap vol zelfgemaakte huisjes had, veranderd in een lichte ruimte waar twee slaapkamers komen.Ze komen vanuit het Mastplein in Den Bommel. Jan is projectleider bij A&B, een electrotechnisch bedrijf in Zuid-Beijerland.

Hun hobby oude juke-boxen en singles uit de 50-60er jaren en rock uit de jaren 70 is uit de hand gelopen en een soort bedrijfje geworden. Op den duur willen ze daar de oude winkel voor gebruiken en dan tevens wat curiosa erbij verkopen. Ze geven toestemming om in de etalage dan een wisselend beeld en een tekst van Mel te plaatsen. Zoon Alvin zit op de Albert Schweitzer en wil profvoetballer worden, hij speelt nu nog bij Flakkee. Hun telefoonnummer is 494904 en hun e-mail is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..