StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

In één van de nieuwe mooie huisjes van Havenstadt woont de 23 jarige Sharanda Bakker.

Sharanda Bakker

Zij is dolblij met haar eerste eigen woning waar zij per 24 augustus 2018 woont. Het is nog wel wennen, ze heeft bijna geen tijd meer voor haar hobby’s, maar dat komt misschien wel weer na verloop van tijd.

Ze is geboren in Dirksland en opgegroeid in Sommelsdijk, waar haar ouders nog steeds wonen.  Ze is toevallig op Stad terecht gekomen, omdat ze hier binnen zeer korte termijn een huis kon krijgen en ze daar echt aan toe was.

Op het moment dat ik haar ga interviewen, is ze nog met de avondmaaltijd bezig, laat,  omdat ze moest overwerken. Ik laat haar rustig dooreten en kijk de kamer rond. Ik zie een foto van een hondje aan de muur hangen. Dit blijkt de 2 jaar geleden overleden Tara te zijn, een West Highland white terrier die 13 jaar is geworden. Ze zou best wel weer een hondje willen, maar dat gaat nu gewoon niet met haar werk. Misschien ooit, zegt ze.

Ze werkt momenteel fulltime bij Nedlab in Middelharnis als Customer Care Officer. Een interessante en afwisselende job en lekker dicht bij huis.

De hobby waar ze nog wel tijd voor vrij kan maken is de pianoles die ze volgt op de muziekschool in ’t Diekhuus in Middelharnis. Ze doet dit sinds een jaar. Voorheen heeft ze een jaar of 5 gitaarles gehad waar ze al veel van heeft geleerd en dit deels kan gebruiken voor haar pianospel. Wie weet komen we nog eens in de gelegenheid om naar haar te gaan luisteren !

Sharanda: veel geluk op Stad !