StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

“Wat leuk dat ik mijzelf en mijn gezin op deze wijze aan de bewoners van Stad kan voorstellen”, zegt Renate van Klaveren – Monnee. Zelfstandig ondernemer en sinds februari hier op Stad gevestigd.

Tekening van Klaveren Interieur

“Misschien heeft u in de Nieuwstraat al het groene klaverblad aan de muur zien hangen. Mijn interieurarchitectuur bureau ‘Klaveren Interieur’ heeft een eigen ruimte gekregen aan de zijkant van de woning. Ik verzorg nu al zo’n 16 jaar de inrichting van diverse klanten. Van een klein kleuradvies tot uitgebreid advies voor een nieuwbouwwoning waar uiteraard een hoop moet gebeuren. Wie weet zijn er nog mensen die ik kan helpen op Stad”.

Het roer om
Samen met haar man René heeft Renate bewust gekozen Rotterdam uit te gaan en hun 3 jarig zoontje op te laten groeien in een kleinere gemeenschap. “We hebben voor Raeven het roer om gegooid. Hier heeft hij de ruimte en kan hij lekker buiten spelen. Daar genieten we zelf ook flink van, we wonen hier heerlijk”.

Workshops op het dorp
Renate komt vaker spelen met Raeven bij Thee & Siroop en heeft zo al wat mensen ontmoet. Het lijkt haar leuk om meer op het dorp te doen. “Ik geef al stylinglessen en tekencursussen. Ik heb het idee om workshops over kleurgebruik of tips en tricks rondom de verkoop van je eigen woning te organiseren. Ons huis hebben we in 8 dagen verkocht met wat extra inspanningen van mijn hand”.
Aan hun woning in de Nieuwstraat hoefde weinig veranderd: “Alles zag er al schitterend uit, dat is ook wel eens fijn als woningen inrichten je vak is”, zegt Renate.

Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie op www.klavereninterieur.nl

Tekening van Klaveren Interieur