StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Bram en Heleen Koppenaal-Grootenboer zijn in "de Villa" komen wonen, dat is Molendijk 30 (gebouwd in 1927 voor de familie Arensman). Door Herman Maas De familie Koppenaal voor de

Bram en Heleen Koppenaal-Grootenboer zijn in "de Villa" komen wonen, dat is Molendijk 30 (gebouwd in 1927 voor de familie Arensman). Bram is op Stad geboren als oudste zoon van Gerrit Koppenaal en Lenie van Rossum, het bakkersechtpaar, en ging op zijn 19e jaar op kamers in Dordrecht toen hij naar de Agrarische Hogeschool ging. Zijn broers Wout, Gert-Jan en Leen hebben Stad nooit verlaten.

In de Kreek leerde hij zijn vrouw Heleen Grootenboer (ja, inderdaad de zus van Jan) kennen en na hun trouwen woonden ze eerst in Sommelsdijk en later in Dirksland. Hun kinderen: Melanie van 12 jaar is dol op paardrijden en maakt haar lagere school af in Dirksland. De tweeling Thom en Romy is 5 jaar.

Schoonzus Marry vertelde het hen toen de Villa te koop kwam. Bram werkt in Rotterdam tegenover Hotel New York bij Provimi:een vitamine-handelsbedrijf voor veevoederbedrijven. Op de Stadse Dag waren ze alle vijf verkleed aanwezig.

Het telefoonnummer van de familie is 602970.

De familie Koppenaal was op de Stadse Dag ook verkleed