Wij zijn trots op het feit dat de opening van de Kunstkijk plaatsvindt hier in Stad. Dat gebeurt op woensdag 17 mei 2023 in ‘t Trefpunt. Iedereen is dan van harte welkom.

Logo KunstKijk

Het evenement is van donderdag 18 t/m zondag 21 mei 2023. Er is niet alleen beeldende kunst te zien, maar op diverse locaties vinden ook muziekoptredens plaats.

Het thema van KunstKijk is dit jaar ‘Water’. Theatergroep “Belangenrijk” speelt tijdens de opening voor ons de voorstelling “Als de dijken breken.” Daarna is er een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Werk wordt geëxposeerd op 35 verschillende locaties op ons eiland. En wel 7 locaties hier in Stad; ‘t Trefpunt, Atelier-Galerie Yvette Jansen, Lounge Duijndam, Atelier Marjan Smit, Het Burgemeestershuis/motorspuit, Jachthaven Atlantica en de Rietheuvel.

Voor veel Stadtenaren is Mel Dale bekend. De beelden van hem worden getoond op locatie Atlantica.
Bij de Rietheuvel exposeert Marga Jansen met foto’s van kleurrijke Stadtenaren, die je als dorpsgenoot regelmatig tegenkomt of die alom bekend zijn in ons dorp. Personen met een verhaal. Dit jaar besteden wij extra aandacht aan jongeren die creatief bezig willen zijn.

Al nieuwsgierig? Op onze site KunstKijk.com staat nog veel meer informatie. Zo staan er ook al veel werken van exposanten die hier in mei op GO komen exposeren.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD