De afgelopen jaren werden er maandelijks nieuwe foto’s van het dorp en zijn inwoners in de wissellijsten geplaatst in het Trefpunt en in de gang van de huisartsenpraktijk. Die gingen daarna naar het digitale archief van StadsWeb.

Chaning Frame by DALL-E

Het doel van het project is dorpsbewoners wat meer met elkaar te in gesprek te brengen door het laten zien van gedeelde hobby’s en het dorpsleven van nu en vroeger. Helaas bieden slechts weinige goede fotografen hun werk aan. Daarom moeten we misschien het project wat breder maken en ook foto’s van Stadse schilderijen, kindertekeningen, gedichten en recepten plaatsen en vragen of mensen met nieuwe initiatieven en voorstellen komen. Omdat ik van de zomer hoop te gaan verhuizen, zoek ik iemand die dit project na een tijdje samen te doen wil gaan overnemen.

Herman Maas, Molendijk 4, tel: 611972 mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

NB: De foto's van de afgelopen maanden kunt u terugkijken in het fotoboek. De foto's van de laatste maand komen random langs aan de linkerkant van de website. De afgelopen maand gingen over de Boerenbruiloft. De foto’s van de boerenbruiloft gaan naar de ramen, er zijn nieuwe honden in de praktijk en Jan Maliepaard levert sneeuwfoto’s van het dorp voor in de grote zaal.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD