Veertig jaar geleden sprong een groot deel van de Stadse bevolking ’s morgens, als de Rumptstadtoeter klonk, op hun fiets om naar de ploegenfabriek te gaan voor hun werk.

Bestelbus met hun nijvere bestuurder

Als aan het eind van de middag de toeter weer ging wisten de huisvrouwen dat de aardappels konden worden opgezet en dat hun man spoedig thuis zou komen. Nu werken veel dorpsgenoten buiten het dorp en zie je ’s morgens tal van werkbusjes het dorp verlaten om ’s avonds weer het dorp weer binnen te rijden. Veel busjes hebben een bestickering en fleuren daarmee het straatbeeld op. Daarom hebben we een deel van deze bussen met hun nijvere bestuurders voor het wissellijstenproject in het Trefpunt een keer op de foto gezet.

NB: De foto's van de afgelopen maanden kunt u terugkijken in het fotoboek. De foto's van de laatste maand komen random langs aan de linkerkant van de website. De afgelopen maand gingen over Stadse motorrijders.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD