Er zijn veel reacties gekomen op mijn oproep om onderwerpen aan te dragen voor de foto’s in de wissellijsten in het Trefpunt en de praktijk.

De serie over onze motorrijders is bijna klaar en we starten nu met een serie over Stadtenaren met hun hobby, Stadtenaren voor hun werkbus en Stadse honden met hun baasje(s). Wilt u in deze series meedoen of wilt u zelf een serie maken dan kunt u zich melden bij Herman Maas, tel: 611972 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De wissellijsten voor de ramen van het Trefpunt bevatten gedurende de maand augustus foto’s van Stadse wandelaars die zijn geportretteerd door Linda Vreugdenhil.

NB: De foto's van de afgelopen maanden kunt u terugkijken in het fotoboek. De foto's van de laatste maand komen random langs aan de linkerkant van de website. De afgelopen maand gingen over Soli Deo Gloria.

Stadse wandelaar. Foto door Linda Vreugdenhil
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD