Voor het wissellijstenproject in het Trefpunt zoek ik onderwerpen om een serie dorpsgenoten op de foto te zetten. Op mijn lijstje staan nog voetballers, wielrenners, motorrijders en mensen met hun hobby, maar mogelijk heeft u nog andere voorstellen.

Wilt u meehelpen zo’n serie te maken of weet u mensen die ik voor een onderwerp kan benaderen, neem dan contact met mij op. Ik zie wel zwaaiende motorrijders langskomen, maar door hun helmen kan ik niet zien wie het zijn en race-fietsers gaan te hard om en aan te spreken en dus kan ik hen niet vragen.

Wilt u meewerken, heeft u ideeën of een mooie verzameling, Meld u dan aan bij Herman Maas, tel: 611972 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Screenshot van het fotoboek
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD