StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Vroeger zat de Droste cacao in een rood blikje met daarop een plaatje van een verpleegster met in haar hand een dienblaadje waarop datzelfde blikje stond met ook weer een verpleegster met een dienblaadje en een blikje in haar hand.

Droste-effect op Stad aan 't Haringvliet

In 2007 haalden we de oude pasfoto’s van de toen nog levende bewoners uit het archief van de in 1966 opgeheven gemeente Stad aan ’t Haringvliet. We printten ze alle 70 op A4 formaat en maakte een foto van de bewoners met de oude pasfoto in hun hand en plaatsten die op de dorpswebsite. Nu wonen er nog 21 mensen van die serie in het dorp en hebben we hen opnieuw gefotografeerd met nu de foto van 2007 in hun hand. Deze foto’s met nu dus de persoon met een foto van een foto staan gedurende de maand maart voor de ramen van het Trefpunt in het kader van het wissellijstenproject.

NB: De foto's van de afgelopen maanden kunt u terugkijken in het fotoboek. De foto's van de laatste maand komen random langs aan de linkerkant van de website. De afgelopen maand ging over zangkoor Solo Deo Gloria.