StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Een 60-tal cursisten in de leeftijd van 6 tot 78 jaar zullen het komende weekeinde hun schilderijen laten zien in de grote hal van de jachthaven Atlantica aan de Zeedijk in Stad aan ’t Haringvliet. De expositie is te bezichtigen op vrijdag, zaterdag en zondag (28 t/m 30 mei 2010) van 13.00 tot 17.00 uur, de toegang is gratis.

Poster expositie

De cursisten volgen lessen in Oude-Tonge, Den Bommel en Stad aan ’t Haringvliet op verschillende niveaus. Er is een basiscursus, waarin men de diverse technieken en belangrijkste regels leert, een gevorderden cursus voor de ontwikkeling van de eigen persoonlijkheid in het werk en een “open atelier”, waarin men vrij werkt maar door het onderling kritisch bespreken werkt aan verbetering.Op zaterdag 29 mei wordt vanaf 16.00 uur de vernissage gehouden, waarbij een groot deel van de cursisten zelf aanwezig zal zijn. Iedereen is dan welkom voor een hapje en drankje of voor gewoon even gezellig praten met de cursisten.
Tijdens de expositie kunt u via een stembriefje laten weten welk schilderij voor u favoriet is; onder de invullers van de stembriefjes wordt een kunstwerk verloot.
Veel van het werk kunt u rechtstreeks van de cursisten aankopen.

Graag tot ziens in Jachthaven Atlantica!