StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Vreemde wezens zijn het. Of eigenlijk zijn wij. Want ook ik ben lid van deze sekse. En dat ben ik niet altijd met evenveel trots. Kijk, dat wij het sterkere geslacht zijn heeft de tijd wel bewezen
opmaak
Vrouwen

Vreemde wezens zijn het. Of eigenlijk zijn wij. Want ook ik ben lid van deze sekse. En dat ben ik niet altijd met evenveel trots. Kijk, dat wij het sterkere geslacht zijn heeft de tijd wel bewezen, discussie over dit onderwerp lijkt me zinloos, maar de streken die wij soms uithalen en de gedachtegangen die wij hebben....

Een paar voorbeelden:
Als wij onze zinnen op een bepaalde man hebben gezet, blijven we net zo lang jagen en manipuleren totdat onze prooi de strijd opgeeft. We oefenen een aantal keer op proefprooi om de tactiek aan te scherpen, maar als "de ware" langskomt heeft de beste man geen schijn van kans. Eenmaal verstrikt in het web, paaien we onze man tot hij "vrijwillig" zijn vrijheid opgeeft en zelfs nadenkt over nageslacht. Eenmaal door een ring of contract aan elkaar verbonden, proberen we hem te veranderen tot hij genoeg op je vader lijkt, zó veel, dat het gewoon eng is.
Misschien een tikkeltje overdreven, maar vast zeer herkenbaar voor velen!

Zo zoeken we ook kennissen uit die goed bij ons figuur passen.... Ja zeker een "mollige" of volslanke vriendin doet wonderen voor je zelfvertrouwen! "Magere" of slanke vrouwen worden toch meestal met argusogen gade geslagen. Als een vrouw afvalt, dan vinden we haar snel mager, komt ze aan, dan dijt ze lekker uit! Zelden wordt gezegd dat iemand er goed uitziet; er is altijd wat op aan te merken.

En ach wee, onze partners! We stellen altijd vragen die garant staan voor denk- en zweetwerk. Het goede antwoord op de vragen die we stellen wordt nooit gegeven, gewoonweg omdat we liever kattig doen, dan het door ons zelf gevraagde advies ter harte te nemen.

Vrouwzijn heeft ook veel voordelen. We komen met wat charme al snel weg met dingen waar je als man gewoon voor aan de beurt bent. Als vrouwen hun krachten bundelen, zijn er maar weinig dingen die ze niet kunnen laten gebeuren. Als het je gegeven is mag je vanaf de eerste minuut meemaken hoe er leven in je groeit. En zo kan ik nog wel even doorgaan met het opsommen van de leuke dingen van het vrouwzijn.

Vrouwen. Vreemde wezens zijn het en toch zou ik geen man willen zijn.

Sundaygirl