StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
De vakantie loopt op zijn eind. De meeste Nederlanders zullen zeggen dat we niet echt een zomer hebben gehad, zoveel hemelwater hebben we gezien. Bent u nog weggeweest, of gaat u nog snel in deze laatste dagen?
opmaak
Vakantie

De vakantie loopt op zijn eind. De meeste Nederlanders zullen zeggen dat we niet echt een zomer hebben gehad, zoveel hemelwater hebben we gezien. Bent u nog weggeweest, of gaat u nog snel in deze laatste dagen? Is het u dan wel eens opgevallen wat wij automobilisten allemaal doen in de auto?

Ik zou alleen al voor het gluren naar automobilisten met hun nevenactiviteiten op de snelweg naar de zon een daagje met "pech" langs de weg willen staan. Natuurlijk kun je er feilloos uithalen wie er ruzie heeft en het waarom is soms ook niet zo moeilijk te raden, zeker niet bij de overduidelijke afwezigheid van de pratende routeplanner. Ook blijven we massaal gebruik maken van onze telefoons tijdens het rijden, want vakantie is natuurlijk geen vakantie als we er niet live over op kunnen scheppen! De eventuele bon wordt dan weliswaar met veel gemopper en gescheld voor lief genomen. U was immers gewaarschuwd!

En doet u ook mee met die hele gore en vreemde gewoonte om als bijrijder de voeten op het dashboard te leggen??? Ten eerste wil ik niet (en niet alleen ik) weten wat er onder u voet leeft ten tweede is het levensgevaarlijk. Stel de bestuurder moet een noodstop maken of botst ergens tegen aan, nou bedenk zelf maar wat de consequenties zouden kunnen zijn.

Maar goed de caravan kan weer in de stalling, de tent na wat schoonmaakwerk weer op de vliering, foto's worden na veel wikken en wegen op de USB gezet en nooit meer bekenen en als u nog ouderwets filmrolletjes volschiet, tja dan zijn ze waarschijnlijk over een jaar nog niet ingeplakt. We zullen in gedachten toch weer een jaar op deze vakantie moeten teren.

Volgend jaar boeken we massaal lekker vroeg een all-in naar Turkije. Lekker goedkoop en zeker weten zonneschijn! Doe mij alleen 1 plezier als u op weg bent naar het vliegveld, houd dan uw voetjes op de vloer.

Sundaygirl