StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Tot mijn schande moet ik bekennen dat ik tot nu toe geen inspiratie heb voor een nieuwe column. Ik heb zojuist 5 minuten zitten wachten, tot er wat zou gebeuren. Maar nee, helaas!
opmaak
Geen inspiratie!

Tot mijn schande moet ik bekennen dat ik tot nu toe geen inspiratie heb voor een nieuwe column. Ik heb zojuist 5 minuten zitten wachten, tot er wat zou gebeuren. Maar nee, helaas!

Ik bedoel, wat kun je nog schrijven over bijvoorbeeld de 2 jonge militairen die op tragische wijze zijn omgekomen in Uruzgan, of hun collega die zwaar gewond raakte aan zijn beide benen en die benen zelfs moet missen?

Niets.

Als je daar aan begint, moet je eerst de logica inzien van de daar te voeren missie.
Ik hoorde deze week iemand zeggen, als de missie in Afghanistan over wederopbouw ging, we wel bouwvakkers zouden sturen. Natuurlijk lichtelijk overtrokken, maar u begrijpt de woordspeling wel. Laten we dit kruitvat maar laten rusten.

Wat dan? Het potentieel dodelijke bushokje aan de N215 te Nieuwe-Tonge?
Waar de gemeente Middelharnis nog maar zelden naar haar burgers uit de achterstandsdorpen Nieuwe-Tonge en Stad aan 't Haringvliet luistert, worden bewoners nu massaal opgeroepen de provincie te wijzen op het mogelijke gevaar. Waar kan ik naar toe mailen met de nodige cc-tjes aan eventueel belanghebbenden, met de mededeling dat er misschien een paar euro's in deze kernen gestoken zouden moeten worden, vóórdat ze doodbloeden? Nee, dan Middelharnis! Dát is the place to be and build!!!

Ik ben wel heel blij met de op hand zijnde opening van onze buurtsuper!! Ik hoop dat heel Stad in meer of mindere mate gebruik gaat maken van deze verrijking. Mij zult u er tenminste wel vinden als zijnde een klant. Misschien gaat u nog wel een stapje verder en wordt u vrijwilliger! Ik heb begrepen dat er nog steeds mensen gezocht worden die zich nuttig willen maken voor dit super initiatief.

Gelukkig, ik heb het gehaald tot het eind en heb de zon zelfs even zien schijnen.

Sundaygirl