De Sint is weer in het land en dat zorgt voor de nodige onrust onder de jonge jeugd! Vol aanbidding wordt er gezongen voor schoenen en ouders hebben het ietsje makkelijker qua corrigeren...
opmaak
Sint

De Sint is weer in het land en dat zorgt voor de nodige onrust onder de jonge jeugd! Vol aanbidding wordt er gezongen voor schoenen en ouders hebben het ietsje makkelijker qua corrigeren; want ja, die Sint en Piet... Ik vind het een leuk feest voor de kids en het staat meestal garant voor een gezellig avondje met familie en/of vrienden.

24 november is ook hier op Stad de pakjesboot afgemeerd en is de Sint (weliswaar in een recordtempo maar toch) door Stad heen gereden! Die oude man zal wel gedacht hebben: 'Waar hebben de Pieten hun cadeautjes gekocht? Of hun pepernoten? Hier is werkelijk niets!' Nou ja, op dat vlak kunnen we de Sint geruststellen; volgend jaar hoeven de Pieten niet naar andere dorpen om hun inkopen te doen. Al het lekkers is dan hier voorhanden. Want in februari opent d'n Bolder.

Maar toch. Stad aan 't Haringvliet is een beetje een spookstad aan het worden. Alhoewel… Er loopt nog wel steeds een hond rond zonder baasje en die poept dus maar op de stoep, want hij weet natuurlijk niet beter. En hij weet natuurlijk ook niet wat de routes zijn waar veel schoolkindjes lopen, dus tja... En als je rondvraagt wie er nu alweer het hek rond het speelplaatsje bij de gymzaal heeft gesloopt (en dit keer ook maar het slot van het hekje) dan moeten we toch maar de status spookstad aanvragen of kabouterdorp want het antwoord is steevast: 'Niet mijn kind.' Ja ja...

En hoewel ik mij suf pieker om u hier min of meer te entertainen, leest alleen die loslopende hond en een zeer kritische lezer, die voor de rest ook niets anders heeft te doen, mijn inspanningen.

Ik hoop dat de Sint u schenkt wat u wenste!

Sundaygirl

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD