StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Via dit schrijven wil ik u op de hoogte brengen van mijn verzoek tot ontslag.

Klinkt een beetje dramatisch, maar ja, het is wel zo. Sundaygirl gaat Stad verlaten en dit is dan ook mijn laatste column voor StadsWeb. De laatste maanden was er helaas al weinig activiteit op columngebied, maar mijn bijdrage komt hierbij helemaal te vervallen.

Goed, dus misschien tijd om te vertellen wie ik nou eigenlijk ben. Mijn naam is Bianca Vroegindeweij en ik ben geboren op zondag 9 november te Nieuwe Tonge. Dus wel degelijk een Flakkeese en mijn nickname is gekozen naar mijn geboortedag.
Ik ben ook Blondie op StadsWeb. Nu wil het toeval, dat de zangeres Blondie een nummer gezongen heeft dat ook Sundaygirl heet, maar meer dan toeval is dat niet. Er zijn lezers, die weten wie ik was en die hebben zover ik weet altijd gezwegen. De meesten zullen nu nog steeds niet weten wie ik ben, dus hierbij maar een kort stukje over mij.

Ik woon al bijna 11 jaar op Stad, eerst op de Achterdijk en de laatste jaren is Wim Poes mijn buurman aan rechterzijde. Ik ben getrouwd met Sjaak uut Menheerse (zoon van Dammis Vroegindeweij en diens vader was Piet Vroegindeweij) We hebben samen 2 kinderen.

Waarom gaan we verhuizen... Tja, het is een heel lijstje met redenen, waar natuurlijk het ontbreken van een winkel en verenigingsleven (voor de kids) toch ook wel mee speelt. Als je alle kleine en grote redenen bij elkaar optelt, moet je soms tot de conclusie komen dat het tijd is om te vertrekken. In ons geval kwam er onverwacht een kans voorbij die wij, als gezin, niet wilden laten schieten. We gaan niet heel ver weg hoor. Naar Sommelsdijk. Het zal ook voor mij even wennen zijn om het gemoedelijke heerlijke Stadse leven achter me te laten. Ik had nooit gedacht het hier naar me zin te hebben, maar nu ik neem een stuk Stad mee in hart en gedachten.

Ik wens u alle goeds toe en zal Stad zo nu en dan zeker even bezoeken.

Sundaygirl