StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Ik kan u vertellen dat het begin van deze Stadscolumn mij niet licht valt.
Na de ijzingwekkende stilte die ons dorp overspoelde, kan ik niets anders dan trots zijn op heel Stad. Schouder aan schouder werd er afscheid genomen van de onzen.
Ik hoop dat u deze saamhorigheid vast blijft houden, ook naar Sjaak toe die nu in het revalidatiecentrum is opgenomen en zo terug verlangt naar zijn Stad.

Ondertussen draait de wereld ongenadig door. BV Nederland heeft dan eindelijk weer een regering. Toch valt mijn mond regelmatig open van de capriolen die er in Den Haag worden uitgehaald en worden toegedekt met de mantel der liefde.

Ik ben in het verleden chauffeur geweest op een auto die als taxi geregistreerd stond. Om in Nederland een auto te mogen besturen, moet je natuurlijk je rijbewijs halen. En als je daarna je geld met je rijbewijs wilt verdienen moet je opnieuw theorie- en rijexamen te doen. Als je dan je zogenaamde taxipas wil aanvragen dien je een verklaring van goed gedrag aan te vragen bij justitie. Je zou nu eenmaal met kwetsbare mensen in aanraking kunnen komen en dan willen ze wel graag weten met wie ze te doen hebben. Terecht toch?

Wel een beetje raar dan, dat de mensen die BV Nederland besturen blijkbaar van straat geplukt worden en op het pluche van de tweede kamer worden geplant zonder enige screening. Miljoenen worden er uitgegeven aan de beveiliging van onze regeerders en ondertussen zitten de criminelen pal naast hen. Ze zijn zelfs op bezoek geweest bij Hare Majesteit.

Ach, ik heb zo het idee dat deze club regeerders niet heel lang op deze plek blijft zitten. Tot die tijd hoop ik dat u allen regelmatig een kaartje naar Sjaak wil sturen.

Rijndam Revalidatiecentrum
KBA III t.a.v. Sjaak van Bergen
Kamernummer 3.039
Westersingel 300
3015 LJ Rotterdam

Sundaygirl