StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Joost schreef in zijn vorige column hoe hij de zon ziet schijnen boven ons immer mooie Stad. Ik draag een degelijke zonnebril en heb dus veel minder last van het zonnatura effect waar Joost schijnbaar last van heeft.

Hoe bevalt deze zomer u tot nu toe?
Merkt u al iets van het hondenpoepbeleid van de gemeente?
Wat vindt u van de schandelijke vertoning rondom de vorming van het kabinet?
Heeft u al spijt van uw, al dan niet strategisch, uitgebrachte stem?

U mag best weten dat ik niet op de PVV heb gestemd. Ik heb het partijprogramma gelezen en kan van sommige mensen de motivatie best begrijpen om op de PVV te stemmen, alleen die duidelijke afwijzing van moslims en de Islam stuit mij tegen de borst.

Al het leed in de wereld wordt op dit moment gerelateerd aan moslims en de Islam. Het is dan ook een mooie anonieme groep die zich toch niet kan verdedigen tegen onze Christelijke naastenliefde.
Zijn er dan helemaal geen gestoorde idioten die uit naam van hun geloof verschrikkelijke dingen doen?
Jawel, maar dat zijn lang niet altijd moslims.

Ik vraag me af hoeveel wereldoorlogen er nog moeten plaatsvinden voor de mensheid eindelijk beschaafd genoeg is om elkaars ziens- en levenswijze te accepteren en misschien, heel misschien, zelfs te waarderen.

Ik vind het deze zomer tot nu toe heel aardig gaan; ik ben geen groot zonaanbidder, dus ik vermaak me prima zo! Al zou het voor de kinderen van Stad wel erg zuur zijn als over 2 weken de zon zich plots bedenkt en hier weer voor tropische temperaturen gaat zorgen, terwijl zij net weer naar school moeten.

Van het hondenpoepbeleid merk ik niet zo heel veel. De BOA heeft zich (voorzover ik weet) een blauwe maandag laten zien en voor de rest....? Ruimt u het op achter uw hond of sleept u het arme beest naar de ontzettend handig gesitueerde uitlaatstrook? Ik ben benieuwd naar uw ervaring!

Sundaygirl