StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Ik heb mij als Eva in het paradijs gewaand!!! Het was fantastisch, geweldig en zo leuk! Wat ik nou bedoel? Ik zal bij het begin beginnen.
opmaak
Eva in het paradijs

Ik heb mij als Eva in het paradijs gewaand!!! Het was fantastisch, geweldig en zo leuk! Wat ik nou bedoel? Ik zal bij het begin beginnen.

Ik heb een vriendin, waar ik regelmatig leuke dingen mee onderneem. Bijzondere lezingen, party's, crea-avondje of lekker shoppen, dat doe ik met haar.
Nu had ik na veel (lees 'heel veel') zeuren voor elkaar gekregen, dat we een shopping weekend naar een wereldstad mochten organiseren en dat heeft het afgelopen weekend plaatsgevonden!!!

Lekker met de trein naar PARIJS. Het mode- en shopping-Mekka. En daar werden we 2 dagen door manlief losgelaten!
Na een gezellige rit met de trein kwamen we wel het eerste obstakel tegen: de metro. Nu rijd ik altijd overal zelf naar toe in de auto en met reden; ik snap niets van het openbaar vervoer, niet in Nederland en zeker niet in Parijs. Gelukkig snapte de vriendin er nog minder van, dus toen we per ongeluk op het juiste moment uit stapten, leek dat een hele prestatie van mij!

Goed verder met het verhaal: we zijn natuurlijk naar de Eiffeltoren geweest. Megadruk en enorm veel mensen in de rij voor 15 minuten angstzweet op 100 meter hoogte. U begrijpt dat ik bedankt heb! Ik kon wel elke 5 stappen die ik nam, 3 sleutelhangers met daaraan de Eiffeltoren kopen voor slechts € 1, -. Ik snapte niet dat de 4 mannen die dat vroegen niet begrepen. Als ik die rommel wilde hebben, had ik het wel bij de eerste of tweede verkoper gekocht.
Bij de 10e of 11e verkoper heb ik in platvloers Nederlands duidelijk gemaakt dat ik het zat was.

Na een hapje en een volgende gok met de metro kwamen we uit op het Walhalla voor de winkelende vrouw ..... Avenue des Champs-Elysees.
Winkels, boetieks, bekende merken, zien en gezien worden, shop till you drop!!!

En toen kwamen we langs het PARADIJS voor elke vrouw.
Een winkel van 15 meter breed en 50 meter diep met alleen maar geurtjes, kleurtjes, smeersels, zeepjes, crèmes. Kortom: Tout, wat een vrouw zich zelf graag gunt. En als superbonus overal dames die je mee troonden naar hun afdeling, om je gezicht, haar en handen te behandelen. GRATIS, maar wel in de hoop dat je natuurlijk wat koopt. Wat ik natuurlijk ook gedaan heb, alleen vast niet zoveel als zij wilden!!

Ik geloofde oprecht 2 uur lang dat ik in het paradijs was, tot mijn mobieltje overging en manlief de appel in het hoenderhok gooide, met de vraag of ik toch wel op de hoogte was van mijn bestedingslimiet.

We zijn stiekem al het volgende uitje aan het plannen. New York, here I come.

Sundaygirl