StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Ik zou u vandaag (en de komende twee weken) kunnen vergasten op reeds uitgesproken zinnen en teksten die de laatste dagen na Koninginnedag veelal uitgesproken of opgeschreven zijn.
opmaak
......

Ik zou u vandaag (en de komende twee weken) kunnen vergasten op reeds uitgesproken zinnen en teksten die de laatste dagen na Koninginnedag veelal uitgesproken of opgeschreven zijn. Ik zou mijn visie kunnen neerzetten en eventueel verdedigen over het verloop van de dag hier op Stad tot 11.50 uur en na 11.50 uur. Gelukkig doe en hoef ik dat niet, er zijn mij enkelen voor gegaan op dit pad en ik heb verkozen het te laten rusten.

Nee, ik heb NIEUWS voor u. Een primeur die waarschijnlijk geen vervolg krijgt, maar toch wil ik het met u delen.

Er is een spijtoptant.
Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat mijn voorganger dokter Joost, vaker dan hem lief is, met weemoed terug denkt aan de dagen dat hij zijn hersenspinselen met u kon delen. Hij mist het schrijven van dé column.

Ja, ik ben er ook even stil van. En ik heb er over nagedacht. Misschien kunnen we (dokter Joost en ik) wel samen een column beginnen? Om de beurt iets schrijven en soms de vrijheid nemen om inhoudelijk op de column van de ander in te gaan.

Het heeft voor mij natuurlijk als voordeel dat ik minder vaak iets moet bedenken om over te schrijven en een aantal lezers zullen misschien blij zijn weer eens wat anders te lezen. Wat vindt u???

Via deze weg zal ik dan maar formeel de vraag stellen. Beste dokter Joost, ziet u wat in deze samenwerking?

Sundaygirl