StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

SportNieuws

Sport en Stad, een hechte combinatie. Niet alleen het aan de Vrouwtjesweg gelegen sportpark D'n Berg is hiervan het toonbeeld. Ook de activiteiten van verenigingen als MH-SD en de prestaties van diverse Stadse sporters geven er blijk van. In deze rubriek maken we nader kennis met het fenomeen Sport in Stadse context.

Heeft u een bericht voor deze nieuwspagina? Mail het dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

----------

Beste paardensportliefhebber, hierbij de nieuwsbrief van februari 2024.

De Eerste Flakkeese Rugby Club ‘Eilanders’ is terug van weggeweest. Dat laat de nieuwe voorzitter Johannis Struik namens de ‘Eilanders’ weten.

Beste paardensportliefhebber, hierbij de nieuwsbrief van januari 2024.

Beste paardensportliefhebber, hierbij de nieuwsbrief van december 2023.

Het was kantje boord afgelopen zaterdag of de wedstrijd tussen FIOS en SNS wel doorgang kon vinden. Maar na een inspectie door scheidsrechter Harry Wisseling uit Wolphaartsdijk werd het sein veilig gegeven.

Beste paardensportliefhebber, hierbij de nieuwsbrief van november 2023.

Beste paardensportliefhebber, hierbij de nieuwsbrief van oktober 2023.

In een indrukwekkende prestatie heeft Bobby, de viervoetige held van Leo Looij uit Stad aan ’t Haringvliet, onlangs het felbegeerde certificaat Politiehond 1 met lof behaald.

Na een indrukwekkende minuut stilte ter nagedachtenis aan Herkingen-bestuurslid Piet Visser floot arbiter Deurloo afgelopen zaterdag omstreeks kwart voor drie de derby tussen SNS en Herkingen ’55 op gang.

Beste paardensportliefhebber, hierbij de nieuwsbrief van september 2023.

MH-SD staat voor Middelharnis-Sommelsdijk en dat geeft terecht aan dat de vereniging in die dorpen is opgericht, en wel op 1 oktober 1948 met Koninklijke goedkeuring.

Zijn eerste klus als hoofdtrainer bij WIK’57 werd dan wel geen succes, maar met zijn aanstelling bij SNS gaat Richard de Moedt op voor een herkansing.

Woensdag 30 augustus en donderdag 31 augustus 2023 organiseert gymvereniging MH-SD inloopmiddagen voor hun turnlessen. Deze inloopmiddagen zijn voor iedereen die kennis wil maken met de turnsport en de vereniging.

Beste paardensportliefhebber, hierbij de nieuwsbrief van augustus 2023.