StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Op 22, 23, 26 en 27 oktober 2007 zijn er weer de jaarlijks terugkerende Springdagen bij Gymvereniging MH-SD. Een hele dag bowlen, klimmen, springen en zwemmen.

Persbericht MH-SD

Op 22, 23, 26 en 27 oktober 2007 zijn er weer de jaarlijks terugkerende Springdagen bij Gymvereniging MH-SD. Een hele dag bowlen, klimmen, springen en zwemmen.

De kinderen die mee doen (ongeveer 400 per dag) kunnen bijna niet meer wachten tot het zover is. Voor € 11,- per deelnemer (leden krijgen &euro 1,- korting) gaan ze eerst twee uur springen, daarna één uur bowlen en één uur klimmen op de indoor klimwand (met instructeurs). Klokslag 1 uur wordt er een spetterende demonstratie gegeven op de airtumblingbaan / minitrampoline en daarna kan men gelijk eten. Patat met een frikandel of kroket, niet de meest gezonde maaltijd, maar de kinderen zijn er gek op.

Na het eten nog lekker twee uur zwemmen in het subtropische zwembad en dan vol verhalen en moe weer naar huis. Volgens de reacties op de website is het voor zowel leiding als kinderen een dag die in het geheugen blijft staan als "SUPER LEUK".

Bij het springen wordt er gesprongen op grote trampoline, airtumblingbaan, dubbele minitrampoline en verschillende situaties minitrampoline.

Er kan nog ingeschreven worden op zaterdag 27 oktober via de website www.mhsd.nl onder de knop "SPRINGDAGEN".

Kinderen uit Stad aan 't Haringvliet kunnen nog inschrijven op dinsdag 23 oktober 2007. Zij worden opgehaald met de bus en aan het eind van de dag ook weer teruggebracht. Voor vragen, kan er gemaild worden naar Elco Kievit of bellen naar 0187-487513.

Overzicht sporthal
Een overzicht van het springgedeelte. Bij elk toestel liggen veel matten en staat er een trainer, om te zorgen dat er geen ongelukken gebeuren.