StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
SNS won met maar liefst 6-2 van de Zierikzeese vierdeklasser MEVO. De vele doelpunten aan de kant van SNS zijn terecht, aangezien de meeste kansen aan de Stadtenaars waren besteed.

Door Jan van Gurp

Er deden twee nieuwelingen mee, Gerard van der Klei (38) en Richard Kuik (21). In de beginfase van de wedstrijd kreeg SNS al kansen op een doelpunt, maar onder andere Gerard van der Klei wist het net niet te vinden. Het doelpunt aan de kant van SNS kon niet uitblijven, na een halfuur spelen scoorde Arjan van Gurp op aangeven van Dennie van Druningen. Even later was MEVO dicht bij de gelijkmaker, maar Pieter van Zielst haalde de bal van de doellijn.

Het wedstrijdbeeld veranderde niet, met een aanvallend SNS en MEVO dat zo af en toe voor het doel van Jan van Asperen verscheen. SNS was gevaarlijk met Jan Boeren en respectievelijk Arjan Zondervan, maar zij hadden het vizier niet op scherp staan.
Net voor de theepauze kwam SNS dan toch op 2-0, na opnieuw een voorzet van Dennie van Druningen, wist Robbin Arensman de doelman van MEVO te verschalken. Een paar minuten in de tweede helft kon de 3-0 worden bijgeschreven, Jan Boeren kopte raak uit een voorzet van Robbin Arensman.
Na miscommunicatie in de verdediging van SNS, wist MEVO de 3-1 binnen te schieten.

Dit weet MEVO niet door te drukken, en het is Gerard van der Klei die de bal schampt na een vrije trap van Peter Vroegindeweij, 4-1. Het bleef hier niet bij, eerst was het Arjan van Gurp die de bal over de doelman lobte, tussendoor scoorde MEVO zijn tweede van de middag, en SNS had het laatste woord van de wedstrijd, A-junior Martin Huizer scoorde de 6-2.