StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Nadat in de vorige speelronde met 6-0 werd verloren van Botlek, had SNS wel wat goed te maken. Dit moest gebeuren thuis tegen Bolnes. Het was geen goede pot voetbal, maar er werd gewonnen op werklust.

Door Jan van Gurp

In het begin van de wedstrijd kregen beide ploegen weinig kansen, maar na een kwartier wist Bolnes de 1-0 binnen te schieten na een corner.
SNS probeerde hierna de gelijkmaker te produceren, maar slaagde hierin niet. Bolnes, daarentegen, wist wel het net te vinden, opnieuw via een corner. Een paar minuten na de 2-0 echter wist Arjan van Gurp een vrije trap achter de doelman van Bolnes te krijgen.

SNS - Bolnes

In de tweede helft kreeg SNS al na twee minuten een strafschop, nadat Dennie van Druningen gehaakt werd. Pieter van Zielst mocht de strafschop nemen en schoot de gelijkmaker in twee instanties achter de doelman van Bolnes.
Vijf minuten na de gelijkmaker wist Bolnes opnieuw uit een corner te scoren en weer op voorsprong te komen. SNS ging op jacht naar de punten en in het laatste kwartier van de wedstrijd slaagde men hierin. Eerst wist Arie-Jan Arensman de gelijkmaker binnen te koppen en Pieter van Zielst schoot de 4-3 binnen na opnieuw een strafschop.