StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
In het koude Oude-Tonge werd met 3-0 verloren bij DBGC en afgelopen weekend werd voor de competitie verloren van SC Botlek

Door Jan van Gurp

In het koude Oude-Tonge werd met 3-0 verloren bij DBGC en afgelopen weekend werd voor de competitie verloren van SC Botlek

DBGC
In de eerste helft waren beide ploegen redelijk aan elkaar gewaagd met een paar kleine kansjes voor beide ploegen. Een paar minuten voor rust schoot Micha Moerenhout de 1-0 achter doelman Jan van Asperen.
Na rust was DBGC iets sterker en kwam dan ook na 5 minuten op een 2-0 voorsprong. SNS kon niks terugdoen en DBGC liep verder uit nadat een schot vanuit de cornerhoek achter doelman Jan van Asperen vloeg.
De mannen uit Oude-Tonge waren in de wedstrijd dus iets sterker en feller dan SNS.

SC Botlek
SNS wist tot nu toe als enige te winnen van deze ploeg (1-2), die de derde plaats op de ranglijst inneemt wegens 5 gelijk gespeelde wedstrijden. Botlek reisde daarom wellicht met revanchegevoelens richting "Stad".

SNS - Botlek

SNS speelde dit jaar nog geen een competitiewedstrijd, vanwege het slechte weer. Botlek daarintegen speelde vorige week zaterdag met 1-1 gelijk bij Oude Maas en wilde ook nu weer punten pakken om met de bovenste plaatsen mee te kunnen blijven doen. Ook SNS kon de punten gebruiken om bij de eerste vijf te blijven.

Door persoonlijke fouten werd er echter met 6-0 verloren van SC Botlek. Bij rust stond het 3-0 voor Botlek en had doelman Jan van Asperen rood gehad voor het wegduwen van een tegenstander. In de tweede helft liep Botlek uit naar een 6-0 voorsprong, maar het had nog veel meer kunnen zijn.