StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
SNS eindigde na een spannende laatste speeldag op de eerste plaats, twee punten boven WFB uit Ouddorp.

Door Jan van Gurp

In de eerste wedstrijd tegen Flakkee werd nog met 1-0 verloren, ondanks de vele kansen van SNS, maar tegen concurrent WFB werd een 1-0 overwinning uit het vuur gesleept. Ook in deze wedstrjd kreeg SNS veel kansen. Uiteindelijk wist alleen Jordi Smit te scoren.

SNS begon slecht tegen Stellendam, het kwam 2-0 achter. Maar SNS kwam terug door doelpunten van tweemaal Dennie van Druningen en Robbert Melaard. Uiteindelijk kwam Stellendam terug tot 3-3, wat een teleurstelling was nadat SNS goed terug was gekomen. Uiteindelijk is 3-3 wel een goed resultaat, maar er had meer ingezeten.

Voordat de wedstrijd tegen Herkingen begon onstond er een discussie tussen WFB, SNS en de toernooileiding. Wat zou gelden als twee ploegen een gelijk aantal punten zouden hebben? De organisatie besloot het onderling resultaat, wat tot woede leidde bij de Ouddorpers, die hoopten op het doelsaldo. Want dat was in hun voordeel. Doordat het onderling resultaat gold, hoefde SNS alleen nog maar te winnen van Herkingen om zich kampioen te noemen. SNS won ruim van Herkingen ( 6-0 ) en mag zich dus een jaar lang de beste zaalvoetbalploeg van Flakkee noemen. Uiteindelijk eindigde SNS twee punten boven WFB door een gelijkspel van de heren uit Ouddorp tegen DBGC.