Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Door Jan van Gurp

SNS staat in kop in de Champions League. De eerste wedstrijd werd nog verloren met 2-1 van Melissant, maar daarna werden alle vier de wedstrijden gewonnen. De nummer twee, Melissant, staat twee punten achter SNS.

SNS verloor de eerste wedstrijd van Melissant. SNS kwam nog op voorsprong door een doelpunt van Koos Melaard, maar door slordigheden kwam Melissant terug tot 1-1 en twee minuten voor tijd wisten ze de 2-1 binnen te tikken. Doelman Leon Smit schoot de bal nog in het doel maar toen was de zoemer al gegaan.

Tegen Den Bommel kreeg SNS veel kansen met o.a. een schot op de paal van Dennie van Druningen. Den Bommel kreeg nog een gele kaart, dus speelde SNS even met een mannetje meer. Maar Jan Boeren wist het net wel te vinden en scoorde zo de 1-0 tegen zijn dorpsgenoten. Den Bommel dacht nog dat het de gelijkmaker scoorde, maar de zoemer was net gegaan.

Tegen FIOS opnieuw veel kansen. Het leek erop dat de wedstrijd in 0-0 zou eindigen, maar Arjan Zondervan wist de 1-0 binnen te schieten. Hier opnieuw een gele kaart. Ditmaal voor de doelman van FIOS.

Ook Dirksland kreeg klop van SNS. Binnen een minuut stond SNS al voor na een ongelukkig eigen doelpunt van Dirksland. Hierna wisten Arjan Zondervan, Koos Melaard en Arjan van Gurp tweemaal de eindstand te bepalen op 5-0.
Kijk voor foto's en meer info op vvsnsc.tk.