SNS moest thuis aantreden voor een inhaalwedstrijd tegen Zuidland. In het begin van de wedstrijd kreeg SNS veel kansen, maar onder andere Jan Arensman wist het doel niet te vinden.

Door Jan van Gurp

SNS moest thuis aantreden voor een inhaalwedstrijd tegen Zuidland. In het begin van de wedstrijd kreeg SNS veel kansen, maar onder andere Jan Arensman wist het doel niet te vinden.

Ondanks de vele kansen van SNS kwam Zuidland op voorsprong na een pass vanaf de linkerflank naar de rechterflank en ondanks in het bijzijn van aanvoerder Koos Mellaard wist Zuidland de bal in het doel te werken.
Na dit doelpunt kwam SNS voor de rust niet meer gevaarlijk voor de doelman van Zuidland.
Arjan van Gurp moest het veld geblesseerd verlaten nadat waarschijnlijk zijn knie tegen een knie van de tegenstander kwam. Jordi Smit verving hem.

Na de theepauze ging SNS op zoek naar de gelijkmaker. SNS had minder kansen als in de eerste helft en Zuidland had via de counter soms nog wat kleine kansjes.
SNS wist ondanks de weinige kansen na driekwartier het net te vinden: een schot van Arie-Jan Arensman vanaf de rand van de 16 kan door de keeper niet tegengehouden worden.
Haast werd deze wedstrijd nog gestaakt, nadat Jordi Smit een onsportieve trap had gehad. De scheidsrechter had het niet gezien. Hij wilde het veld afstappen omdat hij vond dat iedereen commentaar op hem had. De beide ploegen konden hem hiervan afhouden en er werd doorgevoetbald.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD