Zaterdag 25 november 2006 kunnen de spelers van SNS E najaarskampioen worden. Dit hebben ze ook al in 2004 gedaan als F spelers.

De groep die dit jaar SNS E vertegenwoordigd, hebben zaterdag 25 november 2006 voor de tweed keer de mogelijk hebben om najaarskampioen te worden.
Hetzelfde deden ze namelijk als F spelers ook al in 2004. Deze groep enthousiaste spelers, in de leeftijd van 9 tot 11 jaar, spelen al jaren min of meer bij elkaar in het team.

Ze zijn sterk, hebben een goede balcontrole en groeien ieder jaar weer. Ze trainen er ook hard voor, dit doen ze twee keer in de week op maandag en woensdag. Ze maken veel plezier, maar kunnen ook bere serieus zijn. Dit team van Sjoerd Koppenaal, Martijn Braber, Lesley Lock, Robert Dee, Martijn van den Boogert, Sebastiaan van Rijen, Robin Nogueira en Martijn van Rijen zou het dan ook erg leuk vinden als veel mensen komen kijken. De tegenspeler is 's Gravendeel, de huidige nummer 2 in de competitie. Dat wordt dus nog een spannende wedstrijd, want als ze verliezen dan gaat het feest voorbij.
De wedstrijd begint om 10:00 uur op het voetbalveld van SNS. De entree is gratis.

het team van SNS E
Gaat dit team zaterdag najaarskampioen worden?
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD