De heren van SNS creëerden tegen de koploper veel kansen, maar onder andere Jan Boeren en Jan Arensman wisten niet te scoren.

Door Jan van Gurp

De heren van SNS creëerden tegen de koploper veel kansen, maar onder andere Jan Boeren en Jan Arensman wisten niet te scoren.
De scheidsrechter had een slechte invloed op de wedstrijd en had een paar merkwaardige beslissingen. Voor de wedstrijd begon het al: hij vond dat het veld 10 centimeter te kort was en dus de lijnen breder gemaakt moesten worden ( ! )

Ondanks dat SNS de betere was in de eerste helft wisten de Zinkwegse Boys op 1-0 te komen na een kluts bij de eerste paal.
Nog geen minuut later had Jan Boeren kans op de gelijkmaker, maar zijn bal werd met de borst van de lijn gehaald. Dennie van Druningen had in de eerste helft een paar aardige acties en een paar goede schoten, maar ook die leverden niks op.

SNS ging in de tweede helft verder met de jacht op de gelijkmaker. Tien minuten na rust kwam dat moment: na een voorzet van Arjan van Gurp wist Jan Arensman de 1-1 binnen te koppen.
Peter Boeren moest het veld verlaten na een blessure. SNS had minder kansen als in de eerste helft en wist dan ook niet de overwinning te behalen.
Terugkijkend op de wedstrijd had er meer in gezeten voor SNS, maar toch werd er een punt binnengehaald in het koude Zinkweg.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD