StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
SNS moest afgelopen zaterdag voetballen tegen NBSVV. Een wedstrijd die uiteindelijk met 2-2 werd gelijkgespeeld.

Door Jan van Gurp

Een goed resultaat tegen NBSVV uit Nieuw-Beijerland: 2-2. Zaterdag 22 april speelt SNS weer voor de competitite en dan in Goudswaard tegen Goudswaardse Boys.

SNS begon slecht aan de wedstrijd. NBSVV kwam al snel op voorsprong door een fout van Dennie van Druningen kon NBSVV doorlopen en schoot op de rand van de ’16 in het doel. Daarna hadden beide ploegen niet veel grote kansen meer. Dennie v Druningen schoot nog op de benen van de keeper. SNS kwam toch nog op 1-1, doordat Jordi Smit een voorzet gaf op Arie-Jan Arensman en die de bal achter de keeper van NBSVV schoot.

In de tweede helft waren er meer kansen. SNS kwam al vroeg op 2-1 doordat een mooie vrije trap van Jan Boeren in de kruising vloog. Beide ploegen voetbalden aardig alleen er waren niet altijd veel kansen, maar NBSVV scoorde toch de 2-2 via een corner. Marijn Arensman had nog een goede kans, nadat hij doorjaagde op de keeper had hij de bal en kwam alleen voor de keeper, maar hij schoot op de benen van de doelverdediger van NBSVV. Er waren ook nog wissels aan de kant van SNS: Robbert van der Mey kwam erin voor Robbert Melaard en even later kwam Robbin Arensman erin voor Arie-Jan Arensman. NBSVV is ook nog dicht bij de 2-3, maar Leon Smit redt goed. Een goed resultaat tegen een derdeklasser. Volgende week tegen Goudswaardse Boys..
Wissels: Robbert van der Mey erin voor Robbert Melaard en Robbin Arensman erin voor Arie-Jan Arensman.

Basisopstelling:
Doel: Leon Smit
Verdedigers: Koos Melaard, Pieter van Zielst, Dennie van Druningen en Jeroen Maliepaard.
Middenvelders: Robbert Melaard, Jan Boeren en Arjan van Gurp.
Aanvallers: Marijn Arensman, Arie-Jan Arensman en Jordi Smit

Wedstrijdverloop:
Kaarten: geen
Doelpunten: 29e minuut Arie-Jan Arensman, 49e minuut Jan Boeren.
Foto's van de wedstrijd zijn hier te vinden.