StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
SNS won gemakkelijk van Herkingen. De uitslag maakt dat wel duidelijk: 2-4. Herkingen, met Stadtenaar Sjaak van Bergen moet nu minimaal degradatieplayoffs spelen.

Door Jan van Gurp

SNS begon goed aan de wedstrijd: Arjan Zondervan kreeg een goede pass en legde de bal in het doel: 0-1. Even later is het weer raak voor Arjan Zondervan doordat Jordi Smit goed doorjaagde kwam de bal voor de voeten van Arjan Zondervan die beheerst de 0-2 binnenschoot. Herkingen kwam eigenlijk haast niet voor in de eerste helft. SNS had nog een paar goede kansen en de 0-3 liet dan ook niet lang meer op zich wachten. Een diepe bal op Arjan Zondervan die de bal netjes voortrok waarbij Jordi Smit naar de eerste paal trok en beheerst de 0-3 inschoot. Herkingen deed nog wat terug en net voor rust schoten ze de 1-3 na een fout in de verdediging van SNS.

In de tweede helft werd het nog spannend. Doordat Herkingen met veel vecht lust probeerde terug te komen in de wedstrijd werd het er niet beter op. In het begin was er haast niks te beleven, maar door een corner van Herkingen werd het nog 2-3 ook. Dus het werd oppassen geblazen.
De wissels waren: Hans Saarloos erin voor Marijn Arensman, Lejon Saarloos erin voor Jordi Smit en haast op het eind Joannes Visser erin voor Arjan Zondervan.
Herkingen had nog wel wat kansjes, maar in de blessuretijd schoot Arie-Jan Arensman de 2-4 binnen. SNS veilig en misschien nog een stunt in de derde periode?

Basisopstelling:
Doel: Leon Smit
Verdedigers: Koos Melaard, Dennie van Druningen, Jeroen Maliepaard en Peter Vroegindeweij.
Middenvelders: Marijn Arensman, Jan Boeren en Arjan van Gurp.
Aanvallers: Arjan Zondervan, Arie-Jan Arensman en Jordi Smit

Wedstrijdverloop:
Kaarten: geen
Doelpunten: 2e minuut Arjan Zondervan, 15e minuut Arjan Zondervan, 26e minuut Jordi Smit en in de 90e minuut Arie-Jan Arensman
Foto's van de wedstrijd zijn hier te vinden.