StadsWeb
Er moest zaterdag 1 april gevoetbald worden tegen vierdeklasser Bolnes. Bij de warming-up viel Marijn Arensman af, want hij was te geblesseerd om te beginnen . Daardoor ontbraken drie basis spelers bij SNS.

Door Jan van Gurp

Er moest zaterdag 1 april gevoetbald worden tegen vierdeklasser Bolnes. Bij de warming-up viel Marijn Arensman af, want hij was te geblesseerd om te beginnen. Daardoor ontbraken drie basis spelers bij SNS.

De eerste kans was voor SNS, maar de keeper van Bolnes hield de bal uit het doel na een schot van Jordi Smit. Even later schoot Arjan Zondervan op de keeper. Pieter van Zielst z’n vrije trap ging, even later, net langs de paal. SNS kreeg in de eerste helft de beste kansen maar die werden niet verzilverd. Arjan Zondervan kwam er tien minuten voor rust uit voor Frank-Jan Koole in verband met andere verplichtingen. Zo was SNS gauw door de wissels heen. Net in de blessuretijd scoorde Bolnes met een lobje over Leon Smit.

In de tweede helft waren er weinig kansen. Arie-Jan Arensman ging er in de 22e minuut van de tweede helft uit. Hij had last van zijn kuit. Het Stadse zwart-wit had geen wisselspelers meer, dus moesten de jongens een tandje bij zetten waardoor de conditie gelijk werd getest. Mede omdat Bart Jelle van Groningen en Frank Jan Koole er al een wedstrijd er op hadden zitten werd het een zware tweede de helft waarbij SNS niet de kracht had om gevaarlijk te worden. Ook Bolnes creëerde echter geen kans meer in de tweede helft. Waardoor de ruststand ook de eind stand was: 0-1.