Sinds 1 november 2023 is gymvereniging MH-SD gestart met een nieuwe seniorengroep speciaal gericht op (oud) turnsters/turners, die graag hun oude sport weer willen oppakken.

Logo Fit4All

Maar ook als je vroeger nooit geturnd hebt en alsnog zou willen kennismaken met deze mooie sport ben je van harte welkom!

Tijdens de Fit4All 18+lessen turn je onder begeleiding van gediplomeerde trainers en maken we gebruik van de nieuwste toestellen en materialen. De les wordt gegeven op woensdagavond van 20.15 - 21.15 uur in hal 3 van de Staver te Sommelsdijk.

De les begint met een gezamenlijke warming up, waarna er gewerkt zal worden aan het (opnieuw) aanleren van de basistechnieken op de diverse turntoestellen. Elke week wordt er een ander hoofd toestel opgezet, te denken valt dan aan de grote wedstrijd trampoline, spanbrug ongelijke liggers, rekstok, dubbele mini trampoline en de airtumblingbaan. Maar ook oefeningen aan de ringen, op de brug gelijke liggers en diverse sprongen met de mini trampoline en Pegasus springtafel komen aan bod.

De turnoefeningen zijn bedoeld voor personen vanaf 18 jaar, maar geschikt voor alle niveaus. Vandaar de toepasselijke naam Fitt4All.

Wil jij dus vrijblijvend twee proeflessen volgen? Meld je dan aan als proeflid via het online inschrijfformulier: https://mh-sd.nl/index.php/lidmaatschap/lid-worden

Bovenaan het formulier kun je ervoor kiezen om je in te schrijven als proeflid.
Proeflid worden is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Heb je naar aanleiding van dit bericht toch nog wat vragen dan kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 06-41945422.

We hopen je binnenkort te zien bij de Fit4All 18+ groep!

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD