Sinds vorige week dinsdag staat Marius Hotting voor de groep bij VV SNS. De 65-jarige Hotting maakt het seizoen daar af als interim-trainer, nadat eerder Eelco van der Linden en SNS vroegtijdig hun samenwerking beëindigden.

Voetbalveld van SNS

VoetbalRotterdam sprak over het interimschap met Hotting.

Hotting was eerder al trainer bij: OFB, Den Bommel, DVV’09, Herkingen’55 en NTVV.

Wat is de reden dat je ja hebt gezegd op de vraag of je interim-trainer wilde worden bij SNS?
Ik ben gebeld door Jan van Asperen of ik ervoor openstond om interim-trainer te worden en of ik hierover na wilde denken. De chemie met Eelco van der Linden was over en dat kan natuurlijk. Ik denk dus dat het van beide partijen een goed besluit is, al is dit nooit leuk natuurlijk.

Mijn eerste vereiste was wel dat alles eerst goed afgehandeld was met Eelco en dat was ook zo. Ik heb Jan van Asperen verteld dat ik ook contact zou zoeken met hem. Ik heb toen een helder gesprek gehad met Eelco van der Linden en hierna is alles in een stroomversnelling gekomen. Zo zat ik op zaterdagmorgen om de tafel met het bestuur van SNS en waren wij er al heel snel uit dat ik de laatste twee maanden af zou maken bij SNS. Ik ken Jan van Asperen en zijn vader Piet ook al een tijd en dat gaf ook een goed gevoel hierbij, dus wil ik SNS graag helpen.

Wat verwacht je van het overige seizoen?
Ik ga er met open vizier in, de verwachtingen zijn altijd moeilijk in te schatten, maar wij gaan proberen in het linker rijtje te eindigen. Het belangrijkste is dat de jongens het plezier en vertrouwen weer terugkrijgen. Ik ben er 100 % van overtuigd dat dit gaat lukken, als ik dit niet had gehad was ik ook niet ingestapt. Er zit zeker potentie in deze groep en die gaan wij er ook uithalen, daar ga ik samen met de andere staf leden hard aan werken.

Had je gedacht dat je ooit nog bij een andere club dan OFB zou werken?
Nee, daar had ik zeker niet aan gedacht. Ik dacht dat de cirkel al rond was, maar in het voetbal is alles mogelijk, dat zie je maar weer, maar ik blijf OFB ook gewoon trouw hoor. Die afspraak hadden wij en die blijft ook staan. Ik heb hier uiteraard ook met Wilco van de Brink van OFB erover gesproken, daar vonden ze het ook geen probleem. Het geeft me dan ook een goed gevoel dat ze me die ruimte gunnen.

Hoe zie je de komende jaren in de voetbalwereld voor je?
Hoe dat verloopt weet je nooit, maar in principe is dit mijn laatste kunstje.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD