Zaterdag 1 april 2023 is het weer tijd voor de Pas de Deux bij Manege Oostmoer. Al weken voel je de spanning in en rond de stallen en het belooft dan ook weer een fantastische avond te worden!

Pas de Deux is een bijzonder spektakel, waarbij deelnemers hun uiterste best doen en alle mogelijke creativiteit in de strijd gooien.

Elke zaterdagavond is er bij Manege Oostmoer wel iets te beleven. Vaak worden er FNRS-dressuurwedstrijden gehouden, maar ook springwedstrijden of bijvoorbeeld een obstakeltraining. Toch is het meest feestelijke evenement van het jaar de Pas de Deux!

Bij de Pas de Deux is het de bedoeling dat er een proef gereden wordt door twee combinaties met hierbij kleding en muziek naar eigen keuze, bijpassend bij een origineel onderwerp. De Pas de Deux is voor alle leeftijden en niveaus. Zo zullen er combinaties rijden van vrienden en vriendinnen, maar bijvoorbeeld ook moeders en dochters! Pas de Deux bij Manege Oostmoer is een bekend begrip in de regio en er zullen dan ook veel deelnemers hun eigen paarden meenemen naar deze avond.

Er zullen ongeveer 55 combinaties van start gaan en de eerste combinatie start om 15:20 uur. Tot 1 april!

Alvast sfeer proeven? Bekijk de foto’s van 2022 via https://manegeoostmoer-pasdedeux2022.tdfotografie.nl/. De foto’s zeggen genoeg!

groepsfoto vorige editie Pas de Deux
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD