StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Naast zijn full time baan, gezinsleven, het geven van sportlessen en alle overige activiteiten die hij als vrijwilliger voor onze vereniging uitvoert, is het Raimond Moerman gelukt om het diploma te behalen van de KNGU opleiding “Gymnastiek Leider 3 Kader Structuur Sport”.

En daar zijn het bestuur, de trainers en natuurlijk de leden van de gymvereniging super trots op. Gymvereniging MH-SD heeft nu niet alleen gediplomeerde assistenten, maar ook weer een gediplomeerde hoofdleiding, die tevens als praktijkbegeleider mag optreden voor de niveau 2 & niveau 3 KSS opleidingen van anderen. Hierdoor kan de vereniging nog meer groeien in het geven van kwalitatieve gym-, turn- en freerun-lessen. Gymvereniging MH-SD staat bekend om hun ontspannen manier van lesgeven. Het hebben van plezier in de sport en het uitgangspunt dat iedereen er mag zijn, vinden zij erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat de leden met plezier naar de lessen komen.

Bent u of kent u iemand met interesse om ook lessen te gaan volgen bij MH-SD? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0641945422 om 2 gratis proeflessen te komen volgen.

Daniëlle en Raimond Moerman
Daniëlle overhandigt Raimond Moerman een attentie voor het behalen van zijn diploma.