StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Op 13 januari van dit jaar bestond de sportschool Total Body 10 jaar. De school is gevestigd in de oude koekjesfabriek van Nipius.

Door Lowie van Eck

Op 13 januari van dit jaar bestond de sportschool Total Body 10 jaar. De school is gevestigd in de oude koekjesfabriek van Nipius. Gré de Gooyer begon er mee als aerobicslerares en later kwamen daar ook plannen bij voor fitness.

Door de jaren heen gaf Gré les in allerlei dingen zoals Aerobics, Steps, Power-Hour, Body en Mind, Pilatos, BBB en Bodypump, allemaal lessen waarbij je actief beweegt. Gré vindt dat laatste erg belangrijk. Bewegen en sporten is goed voor de gezondheid en conditie en je gaat je er bovendien beter door voelen. Bij Total Body kan iedereen die wil bewegen goed terecht. Er is altijd goede begeleiding en veel persoonlijk contact met de klanten.

In de afgelopen tien jaar zijn er diverse fitnessapparaten bijgekomen of vernieuwd. Sinds anderhalf jaar heeft de school een nieuwe trilplaat en twee jaar geleden werden er 21 spinningfietsen, een nieuwe loopband en nieuwe roeiers aangeschaft. De grootste vernieuwing was de bouw van een tweede zaal, zodat de school nu een zaal heeft voor aerobics en een zaal voor fitness.

Op de verschillende fitnessapparaten kan iedereen die dat wil aan sport en beweging doen, of je nu goed in sport bent of minder goed. Het zwaarste apparaat dat Total Body heeft is de Chestpress, voor de borst, ariceps en schouders. Voor mensen die dat te zwaar vinden is er de minst zware backextension, een apparaat voor training van de onderrug. Als je in wedstrijdverband bezig wilt zijn moet je niet bij Gré zijn, want de sportschool doet niet mee aan wedstrijden.

Gré zal onze site in de gaten houden, zodat ze dit artikel kan lezen. Als je zelf interesse hebt voor bewegen en sporten moet je de site van Total Body eens bekijken: www.totalbody.nl.