StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

U kunt bij Jumbo Middelharnis sparen voor onze vereniging. Voor elke €10,- die u besteedt ontvangt u een spaarpunt. Deze spaarpunten kunt u toekennen aan een school/vereniging van uw keuze.

Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze vereniging te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk nieuwe materialen en club tenues voor onze leden aanschaffen.
Op https://jumbosparenmetelkaar.nl/gv-mh-sd/ kunt u zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de spaarpunten ook direct aan onze vereniging toekennen.

In de supermarkt staat een drop-box waar u de spaarpunten in achter kunt laten. Daarnaast kunt u de punten ook scannen met de “Jumbo Sparen met Elkaar” app. Deze app is beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de Apple App Store of Google Play Store.
Met de Jumbo Sparen met Elkaar app kunnen de spaarpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Indien gewenst kunt u uw gespaarde punten ook fysiek inleveren bij ons. Bij de ingang van de gymzaal staat vanaf volgende week een drop-box waar u ze in achter kunt laten.

Freerunners van Stad aan 't Haringvliet

Zoals te zien op bovenstaande foto zeggen de Freerunners van Stad aan 't Haringvliet:
Spaar mee voor MH-SD !