Het was een kille zaterdagmiddag toen de ploegen van SNS en Herkingen elkaar troffen op Sportpark de Berg. En na twee keer 45 minuten eindigden de ploegen zoals ze begonnen waren, met de brilstand.

Het eerste speldenprikje was voor SNS maar de vrije trap van Wouter Bakelaar was een prooi voor Nathan Verboven. Aan de andere kant was het Patrick van den Ochtend die de bal strak voor gaf maar net te hard voor broer Maikel om er zijn voet tegen te zetten. Na 20 minuten werd een schot van Wouter Bakelaar geblokt en schoot hij de bal in tweede instantie op de lat. Bryan Bouwens schoot een vrij trap in de handen van Jan van Asperen. Na 40 minuten werd Wouter Bakelaar aan de linkerkant diep gestuurd. Hij plaatste de bal terug op de opkomende Arjan van Gurp maar vanuit de 2e lijn schoot hij over. Het laatste wapenfeit van de eerste helft was voor Herkingen. Bryan Bouwens schoot de bal voor maar Patrick van den Ochtend kon net niet bij de bal en de voorzet ging voorlangs. In de 49e minuut stuurde Brent Melaard Wouter Bakelaar diep maar het schot vanaf de linkerkant ging naast. Robbin Arensman mocht tot twee keer toe een vrije trap nemen. De eerste probeerde hij de bal achter de verdediging te leggen maar Marco van der Velde kopte de bal uit de doelmond, de tweede keer was zijn vrije trap te zwak om Nathan Verboven te verassen. Jari Jongeman zag namens SNS zijn eerste inzet geblokt en zijn 2e inzet gepakt door Nathan Verboven. In de 87e minuut dreigde het zeer sportieve duel even uit de hand te lopen, maar het opstootje werd snel in de kiem gesmoord. Het leverde wel geel op voor Marco van der Velde en Wouter Bakelaar. Na 93 minuten blies de leidsman voor het einde van de wedstrijd en moesten beide ploegen genoegen nemen met een punt.

Trainer Taco Brouwer van SNS was niet tevreden met het punt. ' We hebben de meeste kansen gehad op de overwinning. Alleen in de 2e helft werd het rommelig en brachten we niet het voetbal wat we in de eerste helft wel brachten. Ik vind dat we vanmiddag twee punten hebben laten liggen '. Trainer Frans Seton van Herkingen was achteraf tevreden met een gelijkspel. ' Vooraf kwamen we hier voor een overwinning en waren er kansen voor Patrick van den Ochtend en Bryan Bouwens en gaven we geen kansen weg. De werklust was goed en we hebben een homogene groep dat perspectief biedt voor het vervolg'.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD